Kuchnia włoska

MENU - CZWARTEK 15.03.2018:

 

 Zupy:

 

 - fasolowa

 

 - neapolitańska

 

 Drugie dania:

 

- tagine z kurczaka z grillowanymi warzywami

 

- kotlet mielony


- pierś kurczaka zapiekana ze szpinakiem i mozarellą

 

- gyros z kurczaka z sosem czosnkowym

 

- polędwiczki drobiowe w cieście serowym

 

- pierogi ruskie

 

- gnocchi szpinakowe w pomidorach

 

 Dodatki:

 

 ziemniaki gotowane/frytki/ryż/kasza gryczana/surówka

 

Pasty:

 

- z sosem pomidorowym

 

- arabiatta

 

- cztery sery

 

- z tuńczykiem i kaparami

 

-  z tuńczykiem, oliwkami i pomidorami

 

- z sosem bazyliowym

 

- ze szpinakiem i gorgonzolą

 

- ze szpinakiem i suszonymi pomidorami

 

- z serem ricotta, suszonymi pomidorami i rukolą

 

- z brokułami i czosnkiem w sosie śmietanowym

 

Pasta dnia:

 

- bolognese

 

 

 

 

 

 

 

Euro Bistro Catering | Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. | ul. Rektorska 2 | 00-614 | Warszawa tel./fax 022 234 55 91 | tel. 514 554 967